Skip to the main content

DAVO Zakelijk

DAVO Zakelijk bestaat uit een team professionals die de ondernemer, de wagenparkbeheerder en zakelijke rijder begrijpen. Met een schat aan ervaring in zowel bedrijfsauto’s als personenauto’s zijn zij als geen ander in staat om jou waardevol advies te geven omtrent jouw wagenpark en zakelijke mobilteit.

Ook voor overig advies én regelwerk helpt DAVO je op weg, via onze partner Wittebrug. Leasen, verzekeren, financieren, huren, laadoplossingen, of gewoon een goed adviesgesprek. De mobiliteitsadviseurs verdiepen zich in jouw specifieke situatie. Na een uitvoerige analyse van de wensen en behoeften en een scan van het huidige wagenpark, bereiken we samen een optimale invulling van jouw mobiliteitsbehoefte.

Hoe kunnen we je helpen?
DAVO Zakelijk
Onze diensten

DAVO Zakelijk

Mobiliteit, kostenbesparing, efficiencyverbetering en het leveren van maatwerk aan onze klanten zijn voor ons begrippen waar wij ons dagelijks mee bezig houden. Of het nu gaat om de aanschaf van een nieuwe bedrijfswagen of personenauto, financiering, verzekering, onderhoud, haal en breng service of tijdelijke mobiliteit. Bij DAVO heb je altijd de keuze uit een breed scala van diensten en producten.
DAVO Zakelijk

Jouw mobiliteit

Een greep uit onze zakelijke dienstverlening. Kunnen wij jou helpen met een mobiliteitsvraagstuk? Wij staan voor je klaar!

Onze zorg
Fleetsales