Skip to the main content

DAVO Zakelijk

DAVO Zakelijk bestaat uit een team professionals die de ondernemer, de wagenparkbeheerder en zakelijke rijder begrijpen. Met een schat aan ervaring in zowel bedrijfsauto’s als personenauto’s zijn zij als geen ander in staat om jou waardevol advies te geven omtrent jouw wagenpark en zakelijke mobilteit.

Ook voor overig advies én regelwerk helpt DAVO je op weg, via onze partner Wittebrug. Leasen, verzekeren, financieren, huren, laadoplossingen, of gewoon een goed adviesgesprek. De mobiliteitsadviseurs verdiepen zich in jouw specifieke situatie. Na een uitvoerige analyse van de wensen en behoeften en een scan van het huidige wagenpark, bereiken we samen een optimale invulling van jouw mobiliteitsbehoefte.

Hoe kunnen we je helpen?
DAVO Zakelijk
Onze diensten

DAVO Zakelijk

Mobiliteit, kostenbesparing, efficiencyverbetering en het leveren van maatwerk aan onze klanten zijn voor ons begrippen waar wij ons dagelijks mee bezig houden. Of het nu gaat om de aanschaf van een nieuwe bedrijfswagen of personenauto, financiering, verzekering, onderhoud, haal en breng service of tijdelijke mobiliteit. Bij DAVO heb je altijd de keuze uit een breed scala van diensten en producten.
DAVO Zakelijk

Jouw mobiliteit

Een greep uit onze zakelijke dienstverlening. Kunnen wij jou helpen met een mobiliteitsvraagstuk? Wij staan voor je klaar!

Onze zorg
Fleetsales

Kernbegrippen van DAVO, zoals ‘ontzorgen’ en ‘klant centraal stellen’, komen helemaal tot uiting op de afdeling Fleetsales. Éen aanspreekpunt, wel zo makkeljk!

Mogelijkheden
Financiering

Een wagenpark liever in eigen beheer, maar het financiele uitbesteden? Dat kan! Lease er meer over:


Altijd in beweging
Oplossingen

Een bedrijf is altijd in beweging. Daarom vind je bij ons de meest uiteenlopende mobiliteitsoplossingen. Ken je onze Mobiliteitskaart al?


Flexibel
Autoverhuur

Huur een auto voor 1 dag, of voor langere tijd. Bekijk snel welke vorm bij jou past!


Onze mobiliteitsadviseurs

Roland Jacobs

Manager Bedrijfswagens & Zakelijke Markt

Dennis Voskuil

Manager Fleetsales / Account Manager

Nathelie Veltman-Hoeke

Accountmanager Zakelijke Markt

Roy Waaijer

Accountmanager Zakelijke Markt

Neem contact met mij op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Dit is ook DAVO


Rijdende gereedschapskisten voor de ondernemer


Hugo en Karin van Groningen zijn de trotse eigenaren van HG Installatietechniek BV, een bedrijf gespecialiseerd in het plaatsen van klimaatinstallaties in mobiele medische toepassingen, en het plaatsen van airco’s…

Lees meer

Wij hebben de SUV uitgevonden


De afkorting SUV, die staat voor Sports Utility Vehicle, is sinds de jaren tachtig een ingeburgerde modelaanduiding. Maar de geschiedenis van dit autotype gaat verder terug. De term 'Sports Utility…

Lees meer

Van klant naar collega: doorgroeien binnen DAVO.


Hoe Bente bij DAVO begon? Nou gewoon; als klant! Ze bracht haar auto hier voor onderhoud, en ging weg met de hoop op een nieuwe baan. “Per toeval werd ik…

Lees meer

De merken van DAVO Groep


Welkom bij DAVO Groep! Wij zijn DAVO Groep, we schrijven vaak DAVO. Jouw autodealer in regio Haaglanden. DAVO bestaat uit het voormalige Peugeot DAVO en uit Preuninger Automotive. Samen staan…

Lees meer