Skip to the main content

Werken bij DAVO

Kom je ook werken bij DAVO? Bekijk onze laatste vacatures hieronder.

Junior HR Medewerker

32-40
Den Haag
Bekijk vacature

Verzuimcoach

24 uur per week
Den Haag
Bekijk vacature

Financieel Administratief Medewerker

30-38
Den Haag
Bekijk vacature

Over ons

We hopen dat je door de foto’s en verhalen al een goed beeld hebt gekregen van DAVO Groep. 

DAVO Groep is een bedrijf met mooie merken, waar hard gewerkt wordt, maar waar werksfeer en plezier op de werkvloer ook hele belangrijke pijlers zijn. DAVO opereert vanuit 10 vestigingen in de regio Den Haag. Een tevreden klant, vakmanschap en klantvriendelijkheid vinden wij uiteraard ook heel belangrijk.

Naast de verkoop en onderhoud van onze merken Peugeot, Peugeot Bedrijfswagens, Hyundai, Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo, Jeep en Abarth, biedt DAVO Groep, dat onderdeel is van Riva Groep, bieden wij een veel breder scala aan diensten aan, namelijk autoverhuur, onderhoud, en verkoop van Volkswagen, Audi, SEAT en ŠKODA onder de naam Wittebrug, een Profile Car & Tyre center, schadeherstel (3 bedrijven), lease en finance & insurance.

Bij DAVO Groep werken ruim 140 collega’s, maar dat betekent niet dat je bij ons een nummer bent. Integendeel! Bij DAVO Groep draait alles om de kracht van het team. Je hebt de kans om deel uit te maken van het professionele serviceteam van DAVO Groep. Het is voor ons een sport om van onze klanten ambassadeurs te maken. Bovendien is het voor DAVO Groep belangrijk dat de mens centraal staat. Dat geldt niet alleen voor onze klanten maar ook voor onze medewerkers. Dat merk je door de mensgerichte manier waarop wij elkaar benaderen en aan het feit dat wij elkaar graag verder helpen en samen denken in oplossingen. Wij geloven bovendien dat positiviteit onze sleutel tot succes is.

Over ons

Dit is ook DAVO


Nieuwe peugeot 408


Nog even en dan is-ie er, de nieuwe Peugeot 408! Vul het formulier in en blijf op de hoogte of maak als eerst die proefrit! De 408 zit vol verrassende…

Lees meer

Trekauto van het jaar 2022


De Hyundai IONIQ 5 is door de ANWB uitgeroepen tot (caravan)trekauto van het jaar 2022! Bijzonder, want voor het eerst prijkt een elektrische auto bovenaan de lijst. Wat kan 'ie…

Lees meer

Nieuwe Fiat Doblò en E-Doblò


Fiat Doblò en e-Doblò | Fiat heeft bekend gemaakt dat er een vernieuwde Doblò aankomt. Maar nog wel belangrijker, er komt ook De E-Doblò.

Lees meer

Automonteur


Altijd al willen weten wat een automonteur precies doet? Lees ook hoe bepaalde onderdelen van een auto werken.

Lees meer
Nog even op 'n rijtje

Wij zijn DAVO

DAVO helpt jou bij jouw mobiliteit. Bij ons kun je als particulier en als (groot)bedrijf een auto: