Skip to the main content

Werken bij DAVO

Kom je ook werken bij DAVO? Bekijk onze laatste vacatures hieronder.

HR Medewerker m/v

30-40
Den Haag
Bekijk vacature

Klant Contact Centrum Medewerk(st)ers

In overleg
Den Haag
Bekijk vacature

Diagnosespecialist Elektrische Voertuigen

40
Den Haag
Bekijk vacature

Over ons

We hopen dat je door de foto’s en verhalen al een goed beeld hebt gekregen van DAVO Groep. 

DAVO Groep is een bedrijf met mooie merken, waar hard gewerkt wordt, maar waar werksfeer en plezier op de werkvloer ook hele belangrijke pijlers zijn. DAVO opereert vanuit 10 vestigingen in de regio Den Haag. Een tevreden klant, vakmanschap en klantvriendelijkheid vinden wij uiteraard ook heel belangrijk.

Naast de verkoop en onderhoud van onze merken Peugeot, Peugeot Bedrijfswagens, Hyundai, Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo, Jeep en Abarth, biedt DAVO Groep, dat onderdeel is van Riva Groep, bieden wij een veel breder scala aan diensten aan, namelijk autoverhuur, onderhoud, en verkoop van Volkswagen, Audi, SEAT en ŠKODA onder de naam Wittebrug, een Profile Car & Tyre center, schadeherstel (3 bedrijven), lease en finance & insurance.

Bij DAVO Groep werken ruim 140 collega’s, maar dat betekent niet dat je bij ons een nummer bent. Integendeel! Bij DAVO Groep draait alles om de kracht van het team. Je hebt de kans om deel uit te maken van het professionele serviceteam van DAVO Groep. Het is voor ons een sport om van onze klanten ambassadeurs te maken. Bovendien is het voor DAVO Groep belangrijk dat de mens centraal staat. Dat geldt niet alleen voor onze klanten maar ook voor onze medewerkers. Dat merk je door de mensgerichte manier waarop wij elkaar benaderen en aan het feit dat wij elkaar graag verder helpen en samen denken in oplossingen. Wij geloven bovendien dat positiviteit onze sleutel tot succes is.

Over ons

Dit is ook DAVO


Lees meer

Review Alfa Romeo Tonale


De nieuwe, sportieve compact SUV van Alfa Romeo is nu verkrijgbaar! Leverbaar als hybride zonder stekker of plug-in hybride met stekker. Om deze Alfa Romeo Tonale beter te leren kennen,…

Lees meer

Onthuld! Twee high-performance Hyundai N-conceptauto’s!


Maak kennis met de concept cars van Hyundai N! Vul het formulier in en blijf op de hoogte of maak als eerst die proefrit!

Lees meer

Werken bij DAVO


Van baan wisselen? Welkom bij DAVO Groep! Bekijk snel hoe jij jouw droombaan vindt!