Skip to the main content

Peugeote-Expert

Rijklaar vanaf
€ 28.300 excl. BTW
Financial lease vanaf
€ 365 per maand
Actieradius
tot wel 330 km

Perfect op maat

DAVO Peugeot Bedrijfsauto, jouw bedrijfsautodealer in de regio Den Haag.

In ons ombouwcentrum kunnen wij elke bedrijfsauto perfect aanpassen aan jouw specifieke wensen. Op basis van goed overleg, een gedetailleerd plan en een passende offerte voeren we de werkzaamheden zorgvuldig uit.

Vraag bij DAVO Peugeot naar de mogelijkheden. Roland en zijn collega’s staan voor je klaar!

Vrijblijvende offerte opvragen
Perfect op maat

Peugeot e-Expert in het kort

Met de tractiebatterij van de Peugeot e-Expert beschik je over een actieradius van tot wel 330 km.

Herkenbaar
Embleem

Aan de achterzijde onderscheidt de elektrische uitvoering zich door de dichroïsche leeuw met groene en blauwe tinten en het specifieke 'e-Expert'-embleem.

Rijcomfort
van hoog niveau

Het interieur van de Peugeot e-Expert biedt volop rijcomfort. Zo stap je heel gemakkelijk de hoger geplaatste cabine in, van waaruit je een uitstekend zicht hebt op de weg.

Goedkoper
Duurzamer

0 gram CO2-uitstoot tijdens het rijden. Lagere kosten voor elektriciteit dan voor brandstof. Een eventuele overheidssubsidie afhankelijk van gemeente.

Nieuwe rijervaring
voor in de stad

Actieradius tot 330 km (WLTP). Volledig elektrisch rijden staat borg voor nieuwe rijsensaties zonder concessies. Zelfde laadvolume en -vermogen van maximaal 1200 kg en 3 lengtes.

Thuis en op het werk opladen

Met behulp van de meegeleverde standaardkabel kan de Peugeot e-Expert via een normaal stopcontact worden opgeladen. Met een als accessoire leverbare speciale kabel kan je hem ook sneller (in 15 uur) opladen via een versterkt stopcontact (type GreenUp).

Een Cube biedt de mogelijkheid jouw compacte elektrische bedrijfswagen Peugeot e-Expert veiliger en sneller op te laden: via een Cube van 7,4 kW met monofasewisselstroom is hij in slechts 7,5 uur volledig opgeladen. In samenwerking met e-mobility Energy kan DAVO Peugeot een geschikte oplossing aanbieden.

Meer weten over de Peugeot e-Expert of een proefrit maken? Bij DAVO Peugeot helpen we je graag verder!

Ik wil een proefrit maken!
Thuis en op het werk opladen