Skip to the main content
Prijs vanaf
€ 62.799 excl. BTW
Laadvolume
tot 17 m3
Rijbereik
tot 370 m3

Jouw Fiat e-Ducato

DAVO Fiat Professional, jouw bedrijfsautodealer in de regio Den Haag.

Een nieuwe bus, een fijne occasion of lease Bedrijfsauto. Alle vormen zijn bij ons mogelijk. Net als: handige ombouw en inrichting in elke Bedrijfsauto! Ons is niets te gek. Goede ombouw in een Bedrijfsauto, kan veel voordeel opleveren. Nooit meer zoeken naar je spullen en sneller aan je klus beginnen. Daarnaast werken wij met de beste en lichtste materialen, waardoor jouw bus minder brandstof verbruikt.

Zoek je liever naar een Fiat e-Ducato die echt te koop is, een nieuwe of een Fiat e-Ducato occasion? Ook dan ben je bij DAVO Fiat Professional aan het juiste adres! Neem een kijkje in onze totale voorraad met nieuwe en occasion Fiat modellen of laat je door Roland en zijn collega’s opweg helpen!

Neem contact op
Jouw Fiat e-Ducato

Fiat e-Ducato

100% Ducato. 100% elektrisch. 100% geschikt voor elke missie.

LED
there be light!

De koplampen met LED-dagrijverlichting bieden een 40% hogere lichtopbrengst en zijn hoog op de carrosserie geplaatst, waar ze goed zijn beschermd tegen parkeerschade.

Maatwerk
400 mogelijkheden

Met zijn 400 configuraties kan hij voldoen aan de behoeften van alle professionele operators, van vrachtvloten en bouwbedrijven tot ambachtslieden en gemeentelijke dienstverleners!

Controle
op alles

Verminder de impact van de airconditioning op de accu, door het voorverwamen of koelen van het voertuig. De eDucato denk met je mee!

Klaar
Voor elke missie

De nieuwe e-Ducato is klaar om te werken! Wat is jouw missie? Misschien wil je ook wel vergroenen. We denken graag met je mee en helpen jouw bedrijf met de eerste 'groene' stappen!