Skip to the main content

Cube

Laadoplossingen zijn vaak ingewikkeld terwijl ze makkelijk moeten zijn.
De Cube is daarom volgeladen met technologie die ervoor zorgt dat
ieder huis voorzien kan worden van een slimme laadoplossing. Kies een
van de twee varianten en Cube regelt de rest.

Cube Basic
– Fast charging max 22 kWh*
– Compatible met alle EV’s
– Afgestemd op lokale laadcapaciteit

Cube Smart
– Fast charging max 22 kWh*
– Compatible met alle EV’s
– Advanced load balancing
– Automatisch verrekenen mogelijk

De laadoplossingen van Cube
Cube

Zo werkt het

De Cube is geschikt voor het opladen van iedere elektrische auto en wordt geïnstalleerd op een plek naar jouw wensen. De Cube heeft een gebruiksvriendelijke interface en is net zo compact als een broodtrommel. Het oplaadpunt is te personaliseren en is op elke ondergrond te plaatsen.

Klik op ‘vrijblijvende aanvraag’ en vul het formulier in.

  • CubeCharging stuurt je een link waarmee je jouw laadoplossing kunt samenstellen en waarmee je ons informatie kunt geven over de locatie. Binnen 5 werkdagen ontvang je een offerte.
  • Ben je akkoord met de offerte? Dan wordt een installatiedatum afgesproken.
  • De levertijd is 3 tot 4 weken vanaf opdrachtbevestiging.
  • Op de installatiedag testen we uitvoerig of alles naar behoren werkt.

Heb je verder nog vragen? We helpen je graag verder!

Vrijblijvende aanvraag
Zo werkt het

Op kantoor laden

Je kunt ervoor kiezen om enkel specifieke laadpassen toegang te geven tot jouw oplaadpunten. Maar je kunt ook verschillende tarieven instellen voor medewerkers en/of bezoekers.

Zo kun je de gemaakte kosten specifiek doorbelasten aan de juiste partij. Geschikt voor e-laadpassen en uitbetaling laadkosten.

Een zakelijke Cube
Op kantoor laden

Veelgestelde vragen

Iedere woonsituatie is uniek, maar de professionele installateurs van Cube zijn in staat om bij ieder huis een Cube laadoplossing te plaatsen.
Natuurlijk, maar laden aan een openbare laadpaal is per jaar € 500,- duurder dan laden thuis. Op termijn betaalt een Cube dan ook voor zichzelf.
Voor een Cube laadoplossing hoef je niets zelf te regelen. Zelfs de uitbreiding van een meterkast kan door Cube verzorgd worden.
Met een Cube laadpunt thuis, laad je net zo snel laden als bij een publieke laadpaal op straat, namelijk 11 KW per uur. Afhankelijk van de grootte van de accu in jouw elektrische auto is de auto dan in 4 uur (accu van 45 KW) of misschien 6 uur (accu van 70 KW) van leeg naar helemaal vol (als jouw woning een 3 fase – elektriciteit aansluiting heeft).