Skip to the main content

Elektrisch heeft de toekomst.

DAVO, jouw autodealer in Den Haag en omstreken, verzorgt alles op het gebied van elektrisch rijden. Zoek je een elektrisch model van één van onze merken? Of weet je nog niet precies welke auto jouw interesse heeft? Wij bieden je volop keuze!

We kunnen je uitgebreid informeren over privé of zakelijk elektrisch rijden en alles wat daarbij komt kijken. Onze partner CubeCharging heeft een slimme en compacte laadoplossing, die bij elke situatie past.

Bekijk online ons assortiment, kom spontaan langs óf plan een showroomafspraak in. Als wij weten dat jij langskomt, kunnen we ons voorbereiden en hoef je niet te wachten.

Ga naar elektrisch rijden
Elektrisch heeft de toekomst.

De oplossing

Zoek je een laadpaal? Onze partner CubeCharging heeft dé laadoplossing voor jou! De slimme, compacte Cube.

Altijd een vrij laadpunt voor jouw auto: op de oprit, in de tuin of in de garage. De Cube biedt de uitkomst, zowel thuis (privé) als bij kantoor (zakelijk). Bij de aanschaf van een Cube heb je de keuze uit Cube Basic en Cube Smart (met loadbalancing en mogelijkheid tot verrekenen).

Bekijk de laadoplossing!
De oplossing

Veelgestelde vragen

De prijs varieert enorm. De vraag naar en het aanbod van elektrische auto's stijgt. Hierdoor kunnen elektrische modellen langzaam steeds goedkoper worden. Een elektrische auto heeft over het algemeen minder onderhoud nodig, waardoor de gebruikskosten lager zijn. De exacte prijs van onze elektrische modellen, vind je op de pagina van de betreffende auto.
Je kunt een elektrische auto onderweg, bij zogenaamde FastNed laadpunten opladen. Hier betaal je vaak wel meer voor, dan wanneer je jouw auto thuis oplaadt. Door onze samenwerking met E-Mobility Energy, kunnen wij jouw de handigste laadoplossingen bieden. Zowel voor het opladen bij kantoor, als opladen bij jouw huis. We adviseren je graag!
De actieradius is de afstand die je kunt rijden op één acculading. Hoeveel dit is, geven wij bij al onze elektrische auto's aan. De grootte van jouw auto, maar ook jouw rijstijl, beinvloeden de actieradius.
Elektrische auto´s beperken de uitstoot in stedelijke gebieden en dragen daarbij bij aan verbetering van de lokale luchtkwaliteit. Ben je benieuwd wat elektrisch rijden voor jouw wagenpark betekent? Onze adviseurs vertellen je er graag meer over.

Duurzaam ondernemen