Skip to the main content

DAVO blog

17 artikelen

Verkoopadviseur Alfa Romeo en Jeep

Graag stellen wij Verkoopadviseur Robert den Toom aan je voor. Robert heeft een passie voor Italiaanse auto’s. Hij adviseert klanten graag over alle zaken rondom Alfa Romeo en Jeep.

Lees meer
Tucson Full Image 2

Hyundai Tucson: een klantreview

De Hyundai Tucson HEV Premium is véél auto voor je geld, zo vertelt Michel Bekkens. Bekkens is momenteel Hyundairijder en neemt je mee in zijn ervaringen met de Tucson, winnaar van ANWB’s Trekauto van het Jaar 2021-verkiezing!

Lees meer
Nieuwe Mini

Occasions van DAVO

Ze kochten jaren geleden een Peugeot bij DAVO Peugeot. Sindsdien zijn niet alleen Jeffrey (55) en Kitty (51) kind aan huis bij DAVO; hun zoons weten de vestiging in Bergschenhoek, en verkoopadviseur André Bik, inmiddels ook te vinden. Lees mee voor een review!

Even voorstellen
“Wij zijn Jeffrey en Kitty van Gemert. Jarenlang reden wij naar alle tevredenheid een bij DAVO aangeschafte Peugeot 208 en een Peugeot 108. Wij nu verhuisd, dichter bij ons werk. Daarom hebben wij deze twee auto´s ingeruild bij DAVO voor een prachtige Mini Cooper occasion die bij DAVO stond.”

Goed aanbod
“De verkoper, André Bik, waar we dus al vele auto´s bij heb gekocht, deed mij een zeer goed aanbod. Nu rijden wij in een Mini Cooper afkomstig van DAVO. DAVO Bergschenhoek komt zeer klantvriendelijk en servicegericht over. Daarom hebben onze zoons nu ook een Peugeot 208 GT-Line en een Opel Adam bij André gekocht. Bij DAVO Bergschenhoek kan je altijd terecht voor een goede deal, ook voor occasions van andere merken! Deze auto´s worden altijd zeer leuk afgeleverd door middel van een video van tevoren, om je extra blij te maken. En op de dag zelf is alles keurig geregeld.”

Met de auto op vakantie
Menig gezin zal het herkennen; met een volgepakte auto onderweg naar Frankrijk. Zo ook de familie Van Gemert!

“Onze mooie momenten zijn toch wel onze autovakanties naar Zuid-Frankrijk met de kinderen, in de Peugeot 208 inclusief dakkoffer! Het was een heerlijke auto voor zowel de korte als de lange afstanden. Nu hebben wij samen in onze heerlijke Mini Cooper met panoramadak in het zonnetje een tourritje gemaakt met de Mini Club Holland. Dat geeft ons écht een gevoel van vrijheid. Wij genieten dan volop! Jullie gaan ons zeker nog zien in de toekomst!”

Wil jij nu ook de voor jou meest geschikte occasion kopen? Bekijk onze ruime voorraad hier! Liever een kijkje nemen in één van onze vestigingen? Je vindt ze hier!

Lees meer
Dsc08476

Werken bij DAVO Groep: Senior Verkoopadviseur.

DAVO Groep stelt aan je voor: Maarten de Jong, 31 jaar en werkzaam als Senior Verkoopadviseur voor Fiat en Abarth. Hij kreeg veel mogelijkheden aangeboden van DAVO, en greep ze allemaal! Dat doorgroeien (en leren) leverde hem onder meer een maaltijd voor tien personen op. Hoe? Je leest hier meer over werken bij DAVO!

“Vanuit mijn opleiding verkoopmanager mobiliteit ben ik vanuit mijn stage begonnen bij DAVO Ridderkerk. Vanuit daar ben ik doorgegroeid en heb ik dankzij het voormalige Peugeot DAVO een opleiding kunnen volgen aan de Hogeschool Rotterdam; Commerciële Economie. Inmiddels werk ik bij DAVO Groep als Senior Verkoopadviseur!”

DAVO Groep als werkgever
Hoe zou het zijn om bij DAVO Groep te werken?

Maarten omschrijft DAVO Groep als: een erg fijne werkgever, een mooi bedrijf om voor te werken. Het biedt mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. “Ik krijg hier de bewegingsvrijheid die ik nodig heb. Ik werk samen met fijne collega’s en ik merk dat DAVO altijd vertrouwen in mij heeft gehad. De werkzaamheden die ik doe zijn veelzijdig, dus ik zit helemaal op mijn plek!

Ik zou DAVO omschrijven als dynamisch. Een bedrijf waarbij de klant voorop staat, wat vooruitstrevend en gedreven is. DAVO Groep biedt een gehele ‘sales life cycle’ waar wij als bedrijf eigenlijk als partner dienen voor de klant.”

De wekker gaat, en dan?
Wat maakt jouw werkdag leuk?
“Voor mij is een dag geslaagd als ik een verkoop heb kunnen sluiten, maar daarnaast de klant zó heb kunnen bedienen dat hij tevreden de zaak verlaat en er een vertrouwensband is gecreëerd tussen de klant, de verkoper en dus DAVO. Op die manier hoop je natuurlijk dat de klant ons altijd weer weet te vinden. Dat hij of zij een ambassadeur wordt en ons zal aanbevelen. Dus eigenlijk werk ik zo, dat ik altijd probeer een band op te bouwen, daarna hopelijk het sluiten van een verkoop gevolgd door een ‘lange termijn relatie’ die de klant met ons bedrijf opbouwt.

Reactie van een klant
Welk moment op werk was voor jou heel bijzonder?
“Uiteraard heb ik met veel klanten leuke momenten gehad. De ervaring die mij het meest is bijgebleven? Van alle bedankjes is er eentje die eruit springt. Van een klant heb ik een zelf gemaakte maaltijd voor tien personen gekregen! Dat waardeerde ik natuurlijk enorm!

Vrijheid van de klant
Het hele proces is leuk: met elke nieuwe klant start eigenlijk een nieuwe reis, een nieuw traject. Dat is mooi om steeds opnieuw te begeleiden; hoe vershcilllend de juiste oplossing ook is! Van private lease, financieren, nieuwe of gebruikte auto’s en alles wat daartussen ligt. DAVO heeft het en ik help daar graag in mee om de klant op die manier zijn vrijheid te geven!”

Ben je benieuwd of er bij DAVO Groep nog een plekje in ons team is? Neem snel een kijkje op de vacaturepagina!

Lees meer

Rijdende gereedschapskisten voor de ondernemer

Hugo en Karin van Groningen zijn de trotse eigenaren van HG Installatietechniek BV, een bedrijf gespecialiseerd in het plaatsen van klimaatinstallaties in mobiele medische toepassingen, en het plaatsen van airco’s bij bedrijven en particulieren. Bedrijfsauto’s zijn voor hen een belangrijk onderdeel, waarmee zij de werkzaamheden uit kunnen voeren. Wat betekent ondernemerschap voor het echtpaar? En wat drijft hen om dit bedrijf te runnen?

Een eigen bedrijf
“Nadat de vorige werkgever van Hugo de afdeling sloot die dit werk deed en de klant afstootte, zijn wij in het gat gesprongen dat hierdoor ontstond. Bovendien was Hugo vanaf het begin meegegroeid met onze klant en had enorm veel kennis van het product.”

Mobiele unit Bevolkingsonderzoek
Elk bedrijf heeft een bestaansreden. Lost problemen op. HG Installatietechniek BV levert en monteert de klimaatsystemen in de medische toepassingen die door de klant van HG gemaakt worden. Door mee te denken is HG Installatietechniek eigenlijk grote spil in het optimaal laten functioneren van de medische toepassingen. Denk hierbij aan een mobiele unit voor Bevolkingsonderzoek.

De invloed van de crisis
Het aparte van deze sector is dat de Coronacrisis de branche voor ondernemers in het medische segment, niet heel hard raakt. Eigenlijk zijn er meer werkzaamheden voor Hugo en Karin bijgekomen, die te linken zijn aan de crisis.
Voor hen is service dan ook een belangrijk speerpunt en de olie waarmee de motor van het bedrijf blijft draaien.

“De bedrijfsbussen zijn rijdende gereedschapskisten waarmee onze monteurs hun werkzaamheden kunnen uitvoeren op diverse plaatsen. Onze nieuwste bus krijgt een inrichting via DAVO. Het verlenen van service is een belangrijk onderdeel van onze werkzaamheden. Doordat wij dat hier een veel waarde aan hechten, verwachten wij dat ook van onze leveranciers. Dus ook van DAVO.”
“Wij willen graag betrouwbare auto’s en als er problemen zijn, vinden we de service van de leverancier heel erg belangrijk. Ook het hebben van een vast aanspreekpunt is voor ons belangrijk. We houden er niet van om van het kastje naar de muur gestuurd te worden. Verder is het goed luisteren naar onze wensen een belangrijk punt waarop wij een beslissing nemen bij de aanschaf van een nieuwe bedrijfsbussen of onze privé auto.

Persoonlijke benadering bij DAVO Peugeot Bedrijfsauto’s
“De persoonlijke benadering van DAVO Peugeot Bedrijfsauto’s en het goede contact met Roland Jacobs waarderen wij enorm. Er is altijd tijd voor een persoonlijk gesprek en er is veel interesse in ons en ons bedrijf.”

Lees meer
Davo 21 Groep Campagne Edm 600

De merken van DAVO Groep

Welkom bij DAVO Groep!
Wij zijn DAVO Groep, we schrijven vaak DAVO. Jouw autodealer in regio Haaglanden. DAVO bestaat uit het voormalige Peugeot DAVO en uit Preuninger Automotive. Samen staan we sterk; auto’s aankopen, verkopen, herstellen, verhuren en dat is nog maar een kleine greep uit onze werkzaamheden.

Onze merken
Dankzij deze bundeling, hebben we een enorm mooi en uitgebreid assortiment nieuwe en occasions auto’s. Bij DAVO Groep vind je de merken Peugeot, Peugeot Bedrijfswagens, Hyundai, Fiat, Fiat Professional, Jeep, Alfa Romeo en Abarth. Ook verzorgen wij service en onderhoud voor Mitsubishi en campers. De komende tijd wordt er nogal wat verhuisd; we zullen een vestiging in Rotterdam openen, waar je onze Hyundai verkoop eb aftersales vindt, en waar we service en onderhoud voor Mitsubishi regelen.
We snappen dat deze omschakeling even wennen kan zijn. Daarom vind je hier handig een overzicht van onze nieuwe en vertrouwde vestigingen.

Jouw wensen
Welke vorm van mobiliteit zoek je?
Zakelijk
Wil je jouw werknemers op een slimme manier opweg helpen? Onze Zakelijke Mobiliteitsadviseurs denken graag met je mee. Wist je dat alle vormen van leasen ook via DAVO te regelen zijn? Neem snel een kijkje op onze Leasen-pagina.
Ook helpen we jouw onderneming graag met onze Peugeot Bedrijfsauto’s, Fiat Professional en onze ombouw- en inrichtingmogelijkheden.

Particulier
Wil je een weekendje weg, en zoek je een handige auto? Kijk eens bij onze Autoverhuur sectie. Ook vind je informatie over Private Lease, het laten verzekeren van jouw auto, en natuurlijk schadeherstel.

 

Kunnen wij je helpen?
Stuur ons een appje, geef ons een belletje, stuur een chatbericht, vul een contactformulier in of… kom gezellig langs! Je vindt hier onze vestingen en hier stellen wij graag een aantal collega’s aan je voor.

Lees meer